Blocuri hidraulice

Cu peste 30 de ani de experienta, Hidrosib este expert in proiectarea si executia de blocuri hidraulice la tema precum si de blocuri hidraulice standard. Utilizand metode avansate de proiectare si executie, putem proiecta si executa blocuri la tema cu greutati de pana la 500 Kilograme, executate din otel, aluminiu sau fonta. In procesul de executie sunt utilizate masini CNC moderne si scule aschietoare speciale.

Programul CAM utilizat la masinile noastre CNC transfera proiectul din calculator direct la centrele de prelucrare, realizand conditiile specifice mentionate pe desen. Echipamentul nostru de spalare asigura un nivel inalt de decontaminare, permitand asamblarea blocurilor noastre in cele mai sofisticate sisteme hidraulice.

Avem posibilitate de a oferi clientilor solutii complete pentru solicitari specifice: proiectare, prelucrari mecanice, spalare, asamblare, testare si livrare. Toate blocurile hidraulice sunt livrate ambalate si protejate impotriva contaminarii si deteriorarii pe durata transportului.