Capabilitati

 Prelucrari mecanice

Atelierul nostru de productie este complet dotat pentru a executa o gama variata de prelucrari mecanice incepand cu piese simple de dimensiuni mici, pana la piese mari si complicate de tipul blocurilor hidraulice.

In Hidrosib nu ne limitam scopul catre un sector industrial anume. Executam prelucrari mecanice pentru toate sectoarele industriale: medical, agricultura, sectorul energetic, electronica si aerospatiale.


Gaurire Frezare Debitare Strunjire Rectificare

 Sudura

Hidrosib are capacitatea de a executa lucrari de sudura fiind dotata cu echipamente de sudura MIG si TIG/WIG.

Cea mai mare parte a sudurilor efectuate de noi sunt executate pe oteluri carbon obisnuite, fiind fie structuri simple, fie structuri complexe, parti ale unor echipamente de un inalt nivel tehnologic. Dupa sudura putem efectua operatii de detensionare prin vibratii pe echipamentul propriu.


mai mult

 Spalare

Cu echipamentul nostru de spalare si degresare pe baza de solutie apoasa, destinat spalarii componentelor din metal prelucrate mecanic, asiguram piese spalate si uscate ce pot fi asamblate in sisteme foarte sofisticate ce impun un inalt grad de decontaminare.


mai mult

 Asamblare

Forta noastra de munca calificata si experimentata este capabila sa execute o gama larga de lucrari de asamblare precum: aparate hidraulice, blocuri hidraulice (sisteme integrate), instalatii hidraulice, scule si dispozitive.


mai mult

 Vopsire

Vopsitoria noastra moderna ne permite sa oferim clientilor un serviciu complet de vopsire prin pulverizare cu vopsele pe baza de apa sau solventi organici

Stim ca pregatirea suprafetei in vederea vopsirii este partea critica a procesului, motiv pentru care procesul de pregatire este flexibil si este integrat in sistemul de vopsire, imbunatatind aderenta si calitatea stratului vopsit.


mai mult

 Proiectare

Cu echipa noastra de ingineri experimentati intocmim proiecte complexe in domeniul actionarilor hidraulice pentu o gama larga de sectoare industriale.

Filosofia noastra este de a optimiza permanent proiectele si de a furniza clientiilor nostrii solutii care sa duca la cresterea performantelor, a duratei de viata si reducerea costurilor.


mai mult

 Inovare


Descriere Obiective Parteneri Activitati Contact