Echipa

 Anglița Hila - Director General si Director Financiar

Anglita s-a alaturat Hidrosibului ca Director Financiar in Februarie 2001, lucrand anterior la Fondul Proprietatii de Stat (actualmente AVAS). Este de profesie economist; si-a inceput cariera in sectorul industrial lucrand la o intreprindere producatoare de masini agricole. Anglita a detinut o serie de pozitii de conducere in alte firme fiind numita Director General la Hidrosib in Aprilie 2005. A jucat un rol important in perioada de tranzitie a Hidrosibului, avand in prezent importante responsabilitati in rezolvarea litigiilor in care este implicata firma, resursele umane, sistemul informatic din firma, respectarea regulamentelor de ordine interioara.

 Ioan Campean - Director Tehnic si Comercial

Ioan lucreaza la Hidrosib de peste 30 ani, perioada in care a avut diverse responsabilitati in cadrul firmei. Este de profesie inginer mecanic, fiind absolvent al Universitatii din Brasov. A fost numit director la Hidrosib in 2002. Ioan are o experienta importanta in sectorul nostru industrial, precum si o importanta expertiza in proiectarea si executia de componente si sisteme hidraulice. Obiectivul noastru pentru 2010 este cresterea organica a afacerii, iar Ioan are in acest sens un rol important sustinand acest obiectiv in cadrul activitatilor de productie, marketing si cresterea vanzarilor.

 Ovidiu Maxim – Coordonator Proiectare

Ovidiu s-a alaturat firmei noastre in Noiembrie 1985. Este inginer mecanic, absolvent al Universitatii din Sibiu. Ovidiu a lucrat in domeniul proiectarii tehnologice si constructive in intreaga sa cariera, avand o experienta considerabila in proiectarea de sisteme hidraulice. Supervizeaza echipa de ingineri proiectanti, urmarind atingerea obiectivelor noastre, lucreaza indeaproape cu clientii pentru gasirea solutiilor celor mai potrivite la problemele specifice solicitate de acestia, precum si pentru imbunatatirea gamei de produse existente si proiectarea de produse noi.

 Dumitru Hambasan – Coordonator activitati comerciale

Dumitru s-a alaturat echipei din Hidrosib in Septembrie 1977. Are ca rol principal activitatea de vanzari si legatura cu clientii. Cunoaste foarte bine toate produsele noastre, avand responsabilitatea coordonarii intregii activitati comerciale in sensul asigurarii unui pachet complet de servicii tuturor clientilor nostri.

 Dan Raiu – Responsabil Calitate, Sanatate, Securitate in Munca si Protectia Mediului

Dan s-a alaturat firmei in Mai 1986 dupa ce a absolvit Universitatea din Sibiu. In cadrul firmei a avut diverse responsabilitati inclusiv in productie, controlul calitatii, sanatate si securitate in munca si protectia mediului. Are cunostinte importante in domeniul produselor noastre avand ca resposabilitate principala realizarea politicilor asumate in cadrul sistemelor de management implementate in cadrul firmei.

 Ioan Mila – Sef atelier

Ioan s-a alaturat echipei din Hidrosib in Martie 1986. Este inginer mecanic , absolvent al Universitatii din Sibiu. Cea mai mare parte a carierei Ioan a lucrat in productia si testarea sistemelor hidraulice, avansand pe parcursul anilor, acum coordoneaza activitatea de productie in firma noastra.