Despre noi

Furnizam produse de inalta calitate precum si solutii in domeniul hidraulic pentru aplicatii mobile si industriale intr-o gama larga de sectoare: energetica, minerit, industria alimentara, constructii, agricultura, sectorul maritim, industria de aparare, echipamente industriale si sectorul medical. Dispunand de o echipa de proiectare proprie cu o inalta experienta, putem oferi solutii complete de la proiectare  la punere in functiune si service post vanzari pentru aplicatii la tema.

Hidrosib furnizeaza o gama larga de aparatura hidraulica standard precum si o gama de aparatura pneumatica, putand sa execute de asemenea componente hidraulice speciale la solicitarea clientului. Suntem experti in proiectarea si executia de blocuri si instalatii hidraulice speciale, fiind renumiti pentru stransa colaborare cu clientul in vederea gasiri celor mai bune solutii la aplicatii specifice cerute de client.

Din locatia noastra dispusa in Sibiu, in centrul Romaniei, putem furniza produse, solutii, consiliere si suport tehnic in intreaga Europa.